Applications of UV-C light to prevent contamination with the corona (COVID-19) virus

BBM Clean Air Solutions is importeur en leverancier van een groot assortiment professionele UV-C producten.

PHILIPS UV-C gecertificeerd en lichtpartner van SIGNIFY UV-C licht oplossingen en platina partner van VIRIDIAIR, schone lucht.

Al onze producten hebben als doel de kans op besmetting via de lucht, of door direct-indirect contact zoveel mogelijk te verminderen.

Er zijn verschillende toepassingen van UV-C producten mogelijk, voor elke situatie de juiste toepassing.

  • Passieve luchtreiniging: Hierbij wordt gebruik gemaakt van de natuurlijk opstijgende warme lucht welke in aanraking komt met de UV-C lichtbron, aanwezige virussen in aerosolen worden vernietigd.
  • Actieve luchtreiniging: De lucht wordt mechanisch aangezogen en langs de UV-C lichtbron geleid. Het virus in aerosolen wordt vernietigd en de lucht wordt virusvrij afgevoerd.
  • Oppervlakte sterilisatie: Direct aanstralen door de UV-C lichtbron met een frequentie van 253,7 nanometer, oppervlakken in ruimten  welke direct in aanraking komen met het UV-C licht, zoals wanden, objecten en materialen worden gesteriliseerd, geen Ozon. Tijdens dit proces van 10 tot 30 minuten mogen er geen mensen of dieren in deze ruimte aanwezig zijn.
  • Intensieve sterilisatie: De UV-C lichtbron met een frequentie van 185 nanometer steriliseert alles wat zich in de ruimte bevind. Er komt Ozon vrij tijdens dit sterilisatieproces, er mogen dan geen mensen of dieren aanwezig zijn. Nadat dit proces van steriliseren is afgelopen is er een wachttijd voor het betreden van deze ruimte.

Al onze UV-C producten zijn uitgebreid getest door verschillende laboratoria naar hun uitwerking op ziektekiemen. Deze testrapporten zijn op verzoek te verkrijgen.

Deze testen wijzen uit dat alle ziektekiemen, waaronder het coronavirus (Covid-19), bacteriën, schimmels etc. voor meer dan 99% worden vernietigd.

Any questions? Please contact us

Do you have any questions about the products? Please contact us. We will respond within 24 hours.

    YES, I consent to the collection of my data. Read also our Privacy statement

    Subscribe to our newsletter